Hallåj!

Ja, som det kanske märks så händer inte så mycket här på hemsidan just nu, men det händer dock desto mer på planeringsfronten!

Det som kommer dyka upp här till en början är främst blogginlägg om allt som har med spelpedagogik att göra. Men tanken är inte att allt bara ska vara hypotetiskt, utan att man faktiskt ska kunna hitta verktyg här som man kan använda i sin egen pedagogik.

Vad kan det vara för någonting då?

Förutom inspiration så kommer det även finnas material som man kan använda sig av. Till exempel appar, planeringar och instruktioner.

Exempel på inspiration/material:
Hur man kan använda spelet basket integrerat med rörelser till musik:

Vad är på gång nu?
Jag kommer att spela in videoklipp där jag pratar om olika ämnen, just nu håller jag på att införskaffa och testa teknik. Tyvärr har min stationära dator som jag redigerar film på inte gett några livstecken på några månader nu, så kommer behöva en hyffsat bra dator  innan jag kan fortsätta…

Hur man kan lära sig orientering med hjälp av appar är ett annat intressant tema som jag kommer att ta upp i en video, här kommer en liten preview från hur vädret ändrades under inspelningen: